Omarbetad hemsida

Om ni inte redan sett det, så kan jag bara meddela att jag omarbetat designen (för 40:e gången eller nåt) och funktionen för min hemsida. Det är inte längre bara en blogg, utan en sida med lite mer innehåll. Även om det inte är jättemycket att skryta med, så är det på väg åt rätt håll. Framledes kommer jag förhoppningsvis att uppdatera bloggdelen lite mer frekvent, med ungefär samma innehåll som tidigare. Dock kommer jag inte att bli lika petig med de bilder och texter jag bloggar om.
Det är det jag har portfolio-delen till. Där hamnar de bilder jag är nöjd med, vartefter jag blir klar. Så håll gärna utkik även i den delen!

En annan del jag fått till är prisinformationen. Tidigare har man varit tvungen att kontakta mig, men jag vet ju hur det är själv; man vill gärna se priser direkt utan att behöva fråga. Så nu finns de vanligaste fotograferingarna på en egen undersida.

Nu när jag är klar med mitt projekt ”I bara mässingen” så har jag börjat fnula på nästa projekt. Det är alltid användbart med människor som vill ställa upp som modeller på alla möjliga idéer, så är du intresserad av att stå lite framför kameran är det bara att hojta till. Det finns ett fint litet kontaktformulär under sidan ”Kontakt”.

Må gott!