Inför utställning. Modeller sökes.

Jag nämnde tidigare (här) att jag hade ett projekt, till vilket jag sökte lite modeller. Vid det tillfället var tanken att jag och två vänner skulle ha en utställning ihop, men då de andra hoppat av kommer jag ha utställning själv. Min första egna utställning. Då jag blir ensam att ställa ut kommer jag även att behöva skramla ihop fler bilder. Man kan nog säga att jag är på god väg, men fler behövs!
Känner du att det skulle vara något för dig? Att bli fotograferad i bara mässingen, utan att visa kön eller ansikte, så är det bara att du hör av dig. Jag skulle vara oerhört tacksam. Det finns ett kontaktformulär längre ner i det här inlägget, vilket du kan fylla i om du är intresserad.

Mer information om själva utställningen kommer när det närmar sig, men håll 27:e maj öppet! 😉

Klicka på bilden nedan för en liten förhandstitt!

KONTAKTFORMULÄR BORTTAGET