Mustaschkampen, del 1

Äntligen var det dags för Mustaschkampen. I höstas när rosa bandet hade sin bröstcancermånad, gjorde jag ett litet kollage som en hyllning till det. Nu däremot är det prostatacancern vi uppmärksammar. Det hela går ut på att genom insamlingar få in pengar till just detta.
För att göra det lite roligare drog jag igång ett projekt, där jag till hjälp har 11 pojkar/karlar som vackert ställer upp och odlar mustasch. Idag samlades vi renrakade i studion för en första fotografering. Vid två tillfällen till kommer vi att plåtas för att följa utvecklingen.
Enda regeln är egentligen att endast mustasch ska sparas, resten rakar vi bort.

För att bidra klickar man bara på ’Ge en gåva’ i mustaschkampsrutan till höger här. Då kan man skänka så mycket eller så lite man vill. Och kom ihåg, alla bidrag uppskattas, stora som små.

Klicka på bilden för att förstora!

Stort tack Kricke, Mattias, Erik, Nisse, Pekka, Wille, Pontus, mig själv, Andreas, Håkan, Acke och Danne!