Summering av 2010

Då var det kanske dags att summera året som var, förslagsvis med bilder. Ni som följer mina uppdateringar vet att jag inte är mycket för att skriva en massa, så det får räcka med små stolpar. Därmed inte sagt att det blir i kronologisk ordning. : )

Året som gick bjöd bland annat på fler bröllopsplåtningar, där jag lärt känna mycket trevliga människor. Det roligaste med bröllopsplåtningar är nog all glädje och tacksamhet som flödar.

Vidare försökte jag mig på ett sånt där 365-projekt. En bild om dagen i ett år. Det höll i sig drygt 40 dagar ändå. Personligt rekord.

Runt påsk bytte vi lokaler på jobbet, så då blev det utrymme för en studio till mig. Otroligt skönt att ha utrymme att röra sig i, och dessutom förvara utrustningen.
Studion har använts ganska flitigt sen dess, som synes..


Eftersom Linnéa har pysslat med lite matjobb och matrelaterade projekt under året, även till sin blogg, har jag fått fotografera mat och bakverk.. men även träffat den fantastiskt duktiga matfotografen Katja. (Katja som för övrigt upphävt köpstoppet som rådit några ggr)

Mitt upp i alltihop har vi renoverat badrummet hemma, som tagit sin beskärda del av tid och tankeverksamhet. Färdigt är det och kanon blev det. Även lite egna små fotorelaterade projekt hann jag med.. en ljusring t.ex.

Under oktober månad var det som vanligt Rosa Bandet-inspirerat runt om i landet, så även hos mig och Linnéa. Linnéa bakade ljuvligt goda, rosa cupcakes, medan jag lade krut på att fotografera ett gäng damer som en hyllning.

Lite andra plåtningar hann jag med dessutom.. on location, s’att säga. En annan planerad, läcker höstplåtning sket sig helt.. då himlen släppte ifrån sig mer regn än nånsin (kändes det som), precis som vi kom ut på Djurgården.

Jag tror minsann att det blir ett minst lika händelserikt 2011..