Lucka 12: Boudoir

Så har en vecka gått sedan jag lovade att lotta ut en canvasprint. Det börjar med andra ord bli dags att berätta vem som ”vann”.
Den som får en canvasprint i valfri storlek upp till 50x70cm är Anna med bloggen ”Annas fotoblogg”. Du kommer att få ett mail med lite instruktioner.
Så här såg dragningen ut, ifall nån skulle vara nyfiken.

Idag tänkte jag att jag skulle lotta ut en kamerarem, en så kallad Hand Strap. Ungefär som den som finns HÄR.
Vill du vara med och ha chans att vinna den? Bra! Det enda du behöver göra är att länka till det här inlägget i din blogg. Inget fancy, det räcker med att en länk finns med nånstans i inlägget. Kommentera gärna här så jag har chans att hitta det också.

Nedan är ett par bilder från fotograferingen igår. Bilder som en blivande make kommer att få i morgongåva. Av sekretesskäl tog jag bara bilder utan ansikte, ifall han själv skulle snubbla över bilderna.