Fotofeed – en ny inspirationsplats

Det har ju varit lite sisådär med uppdateringar här på bloggen, men det är inte utan anledning. Jag har nämligen pysslat med ett projekt senaste månaderna, tillsammans med Linnéa och Danne. Projektet har gått under arbetsnamnet feed och blev fyra avdelningar. Förutom fotofeed.se som jag tänkte presentera lite kort här, finns matfeed.se, pysselfeed.se och inredningsfeed.se. Olika avdelningar för att täcka olika behov.

Tanken är att om man har en blogg och får till schyssta bilder, så ska man kunna bidra med dessa på fotofeed.se t.ex. Man skickar in bilder via ett enkelt formulär på sidan, och väntar sen på granskning. På så vis kan vi alla både inspirera och inspireras. Och kanske viktigast av allt, det är inte de som bloggar ofta, mycket och mest om strunt som klättrar på nån lista. Alla har lika stor chans till en plats i det lilla rampljuset.

Nog med prat, nedanför ser ni en skärmdump av sidan, och för mer information tycker jag ni kan besöka http://fotofeed.se