PhotoMeet 2010 – intresseanmälan

photomeet-s

PhotoMeet 2010

I februari 2010 kommer jag och Danne Carlbom att anordna en träff för fotointresserade. Under en dag hyr vi en fotostudio i Stockholm, där vi kan träffas för att utbyta idéer, ge varandra inspiration och bara umgås med likasinnade.
Det finns inga som helst krav på kunskap, meriter eller utrustning, men en sytemkamera av något slag är att rekommendera då vi kommer använda oss av studioblixtar t.ex. Så oavsett om du är en glad amatör eller inbiten fotograf är du välkommen att delta.
Till detta lilla event skulle vi även behöva några modeller, som inte är rädda att agera framför kameran. Även här skippar vi krav på tidigare meriter, så länge du känner dig bekväm framför kameran.

Inget datum är spikat ännu, men planen är att det blir i mitten eller slutet av februari, 2010.  Pga utrymmesskäl kommer det att vara ett begränsat antal platser. För att kunna anpassa studion till antalet deltagare börjar vi med en intresseanmälan. Detta är inte på något vis bindande, utan en bindande anmälan kan göras längre fram.

Så, vad är det som händer under dagen?
Vi tänkte att vi skulle ses i studion på morgonen/förmiddagen, pigga och glada. Därefter kommer förhoppningsvis någon att gå igenom studiofotografering en stund, innan vi skrider till verket och börjar plåta. Framåt lunch ser vi till att det blir något att äta, antingen på plats eller närliggande restaurang.

Efter ytterligare plåtningar, när dagen lider mot sitt slut, kan de som vill följa med till pub eller liknande för avslappnat mingel.

Pris för detta är inte satt, utan anpassas efter lokalkostnad och antal deltagare. Detta anordnas helt utan vinstintresse.

Känner du att det här är något för dig? Fyll i en intresseanmälan så har du lite försprång när den riktiga anmälan väl dyker upp!

[contact-form 2 ”Intresseanmälan PhotoMeet”]