Jonna & Wille – behind the scenes

Igår packade jag som sagt ner en jäkla massa utrustning, för att lite senare smälla upp det i en tillfällig fotostudio. Utrymmet var schysst, högt i tak och lite längre avstånd till modellerna än om vi skulle gjort det hemma. Tyvärr blev det ingen utomhusfotografering, men vi brände några timmar (ca 4 timmar) inomhus ändå. Modeller var Jonna och Wille, och de skötte sig alldeles utmärkt tycker jag. Mua var Renée Elwing. Förhoppningsvis blir det fler projekt ihop i framtiden! Även min medfotograf Danne Carlbom verkade ypperligt nöjd med plåtningen
Ordentliga foton kommer när jag redigerat och gått igenom dem lite mer, men till en början bjuder jag på lite behind-the-scenes.

Varning för många foton!

Danne testar ljuset

Studion

Wille tar plats för ljustest

JW-bts-4

Renée rättar till jackan

Renée styr upp nåt

Modeller och MUA